Es publica el llibret anual d’activitats d’estiu per a infants i joves de VNG

Les subvencions a les activitats es podran sol·licitar del 6 al 17 de maig

0
208
Imatge del cartell oficial. Cedida
Circ Raluy Legacy 728×90

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través dels centres escolars, distribuirà aquests dies entre els infants i joves de la ciutat el Llibret d’Activitats d’Estiu 2019. El llibret s’edita anualment amb l’objectiu de recollir en un únic document les activitats que les entitats i associacions, sense afany de lucre, organitzen durant l’estiu: Casals de vacances, Casals esportius, Campus, Colònies, Campaments i Rutes.

Enguany, l’oferta d’activitats arriba de la mà de 34 entitats que, mitjançant les seves propostes, transmeten a infants i joves valors de convivència, socialització i respecte, mentre es gaudeix del temps de lleure d’una forma divertida i segura. En total seran 43 activitats, de les quals hi ha 19 casals d’estiu, 21 activitats esportives, així com colònies, acampades i rutes.

Paral·lelament a la publicació del llibret, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ofereix la línia d’ajuts econòmics a les famílies que estiguin interessades i que acompleixin els requisits. L’objectiu és potenciar la participació d’infants i joves del municipi en les activitats d’estiu.

La subvenció es podrà sol·licitar del 6 al 17 de maig en els següents supòsits:
– Cobrir part del cost de l’activitat d’estiu (màxim de 195€ i durada de 4 setmanes)

– Cobrir el cost del menjador, si la situació de la persona sol·licitant és de vulnerabilitat alimentària. (Derivada de Serveis Socials)

– Cobrir part del monitoratge de suport per acompanyament dels infants, adolescents i joves amb diversitat funcional (fins als 21 anys) que requereixin de suport per participar en les activitats d’estiu.

Per més informació: www.vilanova.cat/infancia

FER UN COMENTARI