En marxa l’enllumenat de l’illeta d’entrada al sector Palmeres de Canyelles

S'hi han instal·lat fanals fotovoltàics que garanteixen la visibilitat i milloren la seguretat d'aquest accés, i també garanteixen un estalvi energètic.

En aquest tram de via antiga, on només és permès circular en sentit Vilanova, es va construir fa unes setmanes una petita illa per millorar la seguretat d’accés a aquests sectors, ja que s’havien detectat molts casos de vehicles que hi circulaven en direcció contrària.

L’Ajuntament de Canyelles ha volgut actuar en aquesta cruïlla donada la seva perillositat, i en resposta a la preocupació mostrada per molts ciutadans. Després de la creació d’una petita illeta que millora la seguretat i regula el trànsit d’accés a aquests sectors, ara ja s’ha instal·lar l’enllumenat, que encara millora més la visibilitat a la nit i reforçar la seguretat.

Aquesta acció s’emmarca en el Pla de Seguretat Viària de l’Ajuntament de Canyelles que desenvolupa diverses accions a tot el municipi durant tot l’any. S’hi estan fent accions permanents en els darrers tres anys per garantir la seguretat. A les Palmeres el Pla de Seguretat preveu també la construcció de passos de vianants elevats, canvis de direcció i actuacions de reordenació del trànsit per millorar la seguretat dels conductors i també dels vianants.