En marxa l’enllumenat de l’illeta d’entrada al sector Palmeres de Canyelles

S'hi han instal·lat fanals fotovoltàics que garanteixen la visibilitat i milloren la seguretat d'aquest accés, i també garanteixen un estalvi energètic.

0
238

En aquest tram de via antiga, on només és permès circular en sentit Vilanova, es va construir fa unes setmanes una petita illa per millorar la seguretat d’accés a aquests sectors, ja que s’havien detectat molts casos de vehicles que hi circulaven en direcció contrària.

L’Ajuntament de Canyelles ha volgut actuar en aquesta cruïlla donada la seva perillositat, i en resposta a la preocupació mostrada per molts ciutadans. Després de la creació d’una petita illeta que millora la seguretat i regula el trànsit d’accés a aquests sectors, ara ja s’ha instal·lar l’enllumenat, que encara millora més la visibilitat a la nit i reforçar la seguretat.

Aquesta acció s’emmarca en el Pla de Seguretat Viària de l’Ajuntament de Canyelles que desenvolupa diverses accions a tot el municipi durant tot l’any. S’hi estan fent accions permanents en els darrers tres anys per garantir la seguretat. A les Palmeres el Pla de Seguretat preveu també la construcció de passos de vianants elevats, canvis de direcció i actuacions de reordenació del trànsit per millorar la seguretat dels conductors i també dels vianants.

FER UN COMENTARI