Els 16 auxiliars administratius contractats per l’Ajuntament de VNG en el marc del programa Treball i Formació finalitzen la seva formació

El Mòdul Operacions bàsiques de comunicació que han realitzat els permetrà obtenir el certificat de professionalitat

0
728

Avui dimecres 20 de juny, ha finalitzat el període de formació que han dut a terme els 16 auxiliars administratius contractats per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, en el marc del Programa Treball i Formació 2017.

Tots ells han realitzat des del mes de febrer i fins el dia d’avui un total de 120 hores de formació, corresponent al Mòdul d’Operacions bàsiques de comunicació. Una formació que els permetrà obtenir el Certificat de Professionalitat d’Operacions Auxiliars de Serveis Administratius Generals.

El Programa Treball i Formació té com a objectiu subvencionar la contractació i formació de persones en situació d’atur d’acord amb diferents línies. En el cas dels 16 treballadors, la línia subvencionada és la del PANP, persones en situació d’atur que no reben cap prestació o subsidi, preferent majors de 45 anys.

En la mateixa Línia PANP, també han finalitzat la seva formació 8 oficials i 2 operaris. Aquestes persones han realitzat el Mòdul d’Operacions de connexionat en el muntatge d’equips elèctrics i electrònic, de 110 hores. Un cop acabat podran obtenir el Certificat de Professionalitat d’Operacions Auxiliars de muntatge i manteniment d’equips elèctrics i electrònics.

La formació d’ambdós mòduls s’ha dut a terme a les instal·lacions de l’IMET de Vilanova i la Geltrú.

FER UN COMENTARI