El Winter Market Sitges arriba a la quarta edició amb més expositors

Sitges serà l’epicentre el cap de setmana del Diy amb una nova edició del Winter Market Sitges, el mercat d’estil nòrdic que enguany aplega més de 70 expositors. L’esdeveniment inclou una desfilada de moda infantil i tallers infantils, entre altres propostes.

0
302

El Winter Market Sitges obrirà les portes del 14 al 16 de desembre per ser l’aparador d’una selecció de 72 expositors artesans, el major nombre des que va néixer aquest esdeveniment ara fa quatre anys.  La fira, inspirada en l’estil nòrdic, arriba a aquesta quarta edició de la mà de l’empresa Sitges Style amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica, Turisme i Platges de l’Ajuntament de Sitges, que aposta novament per potenciar, sobretot, els emprenedors sitgetans i per esdeveniments que contribueixin a la desestacionalització turística.

El Winter Market reunirà expositors amb una gran diversitat de productes fets a mà entre els quals joies fetes a base de paper, decoració, fotografia, gastronomia, regals personalitzats o roba, entre d’altres.

El mercat serà de nou un aparador de l’essència de la cultura mediterrània i de la filosofia de la producció de productes de manera artesanal. A més, el Winter Market Sitges contempla un programa d’activitats paral·leles com tallers infantils, una desfilada de moda infantil i la visita del Pare Noel o de Mickey Mouse; ja que es tracta d’una proposta pensada per a tota la família i que permet donar a conèixer productes únics i una gran varietat d’emprenedors.

Winter Market Sitges

Del 14 al 16 de desembre

Carpa transparent a la platja de la Fragata

Entrada lliure

Divendres 14 de desembre de 16 a 21 h

Dissabte 15 de desembre de 10 a 21 h

Diumenge 16 de desembre de 10 a 20 h

FER UN COMENTARI