El Vida Festival uneix forces amb el Consorci Sanitari del Garraf, Yo me Corono i la Creu Roja

L'organització ha decidit destinar 24.000€ per la lluita contra el Covid-19 Coronavirus

Imatge del logo. Cedida

Des de l’organització del Vida (Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú) s’ha decidit destinar 24.000€ per la lluita contra el Covid-19 Coronavirus que es repartiran de manera equitativa en donacions al Consorci Sanitari del GarrafYo me Corono y la Creu RojaTots els esforços que es puguin fer són pocs i ens sentim encoratjats per fer tot el que estigui a les nostres mans per ajudar a sortir d’aquesta situació el més aviat possible. També volem enviar tota la nostra admiració i suport al col·lectiu de sanitaris i tots els voluntaris que treballen de manera heroica per combatre la malaltia.

Aquests diners van ser recaptats en la passada edició 2019, a través de l’acció “Cada Got Suma”, i s’havien de destinar a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per invertir en treballs per a la preservació i millora de l’entorn de la Masia d’en Cabanyes. Donat l’estat de confinament, aquestes feines que havien de començar aquest mes de març s’han hagut de posposar per l’any vinent.

Recordar-vos que artistes i organització us recomanem que sigueu consistents en el confinament per protegir-vos a vosaltres, als vostres familiars i entorn més proper.
Per fer-vos més distès aquest període, seguim amb el Vida At Home, una iniciativa que us porta a casa concerts de músics del cartell del VIDA 2020, així com d’altres que han participat en anteriors edicions del festival, i que podeu seguir a les nostres xarxes socials cada dia a les 19h.