El Síndic de Greuges atendrà les consultes a Sant Pere de Ribes el 15 de novembre

Les persones interessades han de concertar prèviament cita adreçant-se directament al Síndic de Greuges de Catalunya

Imatge d'arxiu de visita del Síndic de Greuges a St. Pere de Ribes. Cedida

El personal de l’oficina del Síndic de Greuges de Catalunya tornarà a ser a Sant Pere de Ribes el dijous 15 de novembre a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes (a la plaça de Maria Mercè Marçal, número 1), per atendre presencialment i de manera totalment de franc els veïns i les veïnes que vulguin fer-li arribar consultes diverses o presentar queixes contra una actuació de l’Administració pública i les empreses que presten serveis d’interès general com poden ser sobre l’aigua, la llum, el gas o la telefonia mòbil.

Les visites s’atendran de manera personalitzada durant el matí, de 10 a 14 hores. Totes aquelles persones que hi estiguin interessades, cal que concertin, això sí, prèviament l’entrevista, trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat. El Síndic de Greuges és un òrgan que actua com a defensor de les persones i vetlla pel bon funcionament de les administracions públiques, de forma políticament independent i amb objectivitat, supervisa i col·labora amb l’Administració catalana amb el propòsit de donar suport i facilitar-ne el funcionament.

L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya ja va ser present al nostre municipi el 14 de març passat. Aleshores va atendre diverses consultes al centre cívic L’Espai de les Roquetes. La presència del Síndic a Sant Pere de Ribes, que es produeix un parell de vegades l’any, és fruit precisament d’un conveni signat entre l’Ajuntament i el defensor de les persones.