El moviment Real Fooding es dona a conèixer a La Llotja 2019

María Cortés, membre d'aquest corrent contrari als aliments ultraprocessats, donarà a conèixer les seves propostes alimentàries aquest dimarts 26 de novembre a Neàpolis

Imatge del cartell de la Llotja. Foto: Cedida

El moviment Real Fooding és una tendència que vol marcar unes pautes d’alimentació basades en aliments poc o gens processats, de manera que fuig d’allò que anomena “comestibles ultraprocessats” i aposta pels mínims tractaments sobre els productes originals. L’edifici de Neàpolis acollirà la presentació a Vilanova i la Geltrú d’aquest corrent, dins dels actes de La Llotja 2019 i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Entre la filosofia del Real Fooding hi ha aconseguir tenir unes pautes d’alimentació saludables sense dependre de les grans empreses de processats de l’agroalimentació, de manera que ens acostem a productes naturals i poc o gens processats, com la majoria dels que es poden trobar dins de la campanya de La Llotja 2019.

María Cortés explicarà les classificacions dels aliments, quina funció tenen dins del nostre organisme, els perills dels aliments ultraprocessats, la importància del medi ambient en l’alimentació, la vàlua de comprar productes de proximitat i quines són les claus per canviar en la direcció de la línia que apunta Real Fooding.

Dins d’aquestes jornades enogastronòmiques, un dels objectius és acostar a la població i al turisme gourmet elaboracions genuïnes de la comarca i ingredients que ens fan singulars i genuïns, tant provinents del mar com de la terra.