El Mercat de Joves Emprenedors de VNG es farà dimarts vinent 28 de maig

L'activitat, que forma part del Projecte Cultura Emprenedora, s'adreça a l'alumnat de primària de les escoles de la ciutat

Imatge del mercat de joves emprenedors de VNG. Cedida

Dimarts vinent, 28 de maig, se celebrarà a la plaça de la Vila la desena edició del Mercat de Joves Emprenedors. Una activitat que s’emmarca dins el Projecte Cultura Emprenedora i que està adreçada a l’alumnat de les escoles de primària de la ciutat.
Enguany hi seran presents els infants de les escoles l’Aragai, Escola Pia, La Ginesta, Divina Providència, La Pau, Sant Bonaventura i Santa Teresa de Jesús, els quals durant el matí mostraran i posaran a la venda els objectes que han produït en les darreres setmanes.

El projecte Cultura Emprenedora a primària aposta per fomentar valors i competències pròpies del món de l’emprenedoria com la confiança, l’entusiasme, la creativitat, la presa de decisions, la motivació, el compromís, la responsabilitat o la comunicació. Qualitats necessàries en qualsevol context i per a qualsevol persona, ja que tothom ha d’abordar projectes vitals al llarg de la seva vida, resoldre problemes, prendre decisions, treballar amb d’altres persones, o ser capaços de generar idees, planificar i valorar resultats.

Si bé el Mercat de Joves Emprenedors és la part més visible del projecte, cada any totes les escoles que treballen aquest projecte, estiguin o no presents a la Fira, participen de l’acte de cloenda que des de fa uns anys se celebra a l’Auditori Eduard Toldrà. Enguany la jornada es farà el dimecres 12 de juny en dues sessions.

Per motius de capacitat de l’espai l’acte de cloenda es divideix en dos torns. En el explicaran la seva experiència els nens i nenes de les escoles La Ginesta, La Pau, Sant Bonaventura i Santa Teresa de Jesús. Seguidament ho farà l’alumnat de les escoles  L’Aragai, Divina Providència, Escola Pia i Pompeu Fabra.