El delegat del govern de la Vegueria del Penedès, Pere Regull, visita Sitges

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, s’ha reunit amb Pere Regull en una trobada institucional per exposar-li diferents temes actuals com la demanda de reobertura del servei nocturn al CAP de Sitges, la construcció de l’Escola Agnès de Sitges o la temporada turística

El delegat del govern de la Vegueria del Penedès i alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha ofert aquest dilluns una visita institucional a Sitges on ha estat rebut per l’alcalde, Miquel Forns. Pere Regull continua la ronda de trobades amb els consells comarcals i els alcaldes per tal de recollir les reivindicacions de cada municipi. Segons Regull, “la vegueria representa un apropament molt gran de l’administració a la ciutadania” El delegat del govern ha subratllat que “si tenim tots els serveis territorials de la Generalitat desplegats a la Vegueria del Penedès hi haurà una millor capacitat de negociació i planificació des del territori, sense passar pel sedàs d’una vegueria gegant metropolitana”.

En el decurs de la trobada, Miquel Forns també li ha transmès qüestions actuals com la demanda de reobertura del servei nocturn al CAP de Sitges, la construcció de l’Escola Agnès de Sitges i com ha anat la temporada turístic. Forns ha assegurat que aquesta primera reunió amb Pere Regull ha servit per institucionalitzar les relacions amb la delegació del Penedès i ha apuntat que vol “que les relacions busquin el bo i millor pel nostre territori perquè siguin unes relacions properes i que puguin beneficiar als sitgetans i també al conjunt del Penedès”.

La Vegueria del Penedès com a nou espai administratiu està formada per les comarques del Garraf, l’Alt i el Baix Penedès i una part significativa de l’Anoia.