El barri del Palou de Sant Pere de Ribes viu la seva Festa Major

Les celebracions tindràn lloc al carrer de Jesús, del 11 al 18 d’agost

Imatge de la Festa Major del Palou. Foto: Aj. SPDR

El barri del Palou de Ribes començarà ben aviat la seva Festa Major al carrer de Jesús, conegut popularment com el dels Pous. La primera de les activitats serà aquest diumenge, 11 d’agost, amb la 10a Trobada de plaques de Cava. S’hi podran fer intercanvis i beure cava fresc entre les 10 i les 14h. A la tarda, hi haurà el 7è Taller de Gin-Tònic (19 h) on aprendre com fer combinacions (per a 20 participants). El preu és de 15 euros i les reserves, per ordre d’inscripció i pagament, s’han de fer a Can Moya.

La setmana vinent s’iniciarà amb el campionat de truc, que es durà a terme del dilluns 12 al divendres 16 d’agost en dues vessants. La primera, la infantil, es farà a partir de les 18h i comptarà amb premi per a tots els participants (les inscripcions es poden fer una hora abans al carrer de Jesús). La segona versió, destinada als adults, es disputarà a la nit, des de les 22h (12 i 13 d’agost) i des de les 21 h (14 i 15 d’agost). Per apuntar-se cal adreçar-se a Can Moya (carrer de Jesús, 10, telèfon 93 896 23 90) o a Poppy’s Flors (Carrer de Sitges, 10, telèfon 659560890).

El programa d’actes continuarà el dijous 15 amb la Caminada Popular (8.30 h reunió i a les 9 h inici) i botifarrada per un preu de 5 euros. I la tarda serà pels més petits, a partir de les 18h, hi haurà diferents jocs infantils (trencar l’olla, carrers de sacs, jocs de les cadires) i una xocolatada.

Pel que fa al divendres 16, a la tarda es disputarà la Final de Truc Infantil i per la nit música i ball a la fresca amb el grup Veneno en la Piel (23 h). Dissabte 17 se celebrarà la Olimpíada Open del barri de Palou en què es podrà participar en dues categories: el 6è Campionat ribetà de llançament de seques amb botifarra, i el 6è campionat de llançament de cargols a la llauna. A la nit, a les 22’30h, les havaneres amb el grup Montjuïc i rom cremat tancaran la jornada de dissabte.

L’últim dia de la festa major del barri del Palou serà el diumenge 18. El punt i final vindrà amb un sopar de germanor, a partir de les 22h. Per prendre-hi part cal inscriure’s prèviament a Can Moya (últim dia d’inscripció, divendres 16).