Continuen les converses d’Abigail Garrido amb el veïnat

En aquestes trobades amb l’alcaldessa es recullen les inquietuds, preocupacions i suggeriments de les persones assistents

0
210
Imatge de l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, i el regidor d’Urbanisme, Fran Perona, en l’última trobada amb veïns i veïnes, al desembre, davant l’escola Els Costerets. Foto: Cedida
Circ Raluy Legacy 728×90

Com ja és habitual i de manera periòdica, l’alcaldessa, Abigail Garrido, reprendrà el dissabte 16 de febrer les trobades amb els veïns i veïnes del municipi a places i carrers. Aquesta vegada serà a la cantonada de l’Avinguda Montseny i el carrer Miquel Servet, a les Roquetes. Així, a partir de les 11 del matí, l’alcaldessa es reunirà per parlar amb el veïnat d’aquesta zona del nucli de les Roquetes i conèixer-ne de primera mà i en primera persona les inquietuds i impressions sobre l’estat i necessitats del barri. En cas de pluja, la trobada es traslladaria a les instal·lacions municipals de Vinya d’en Petaca.

Aquesta iniciativa coneguda amb el nom d’ “A prop teu: converses amb l’alcaldessa”, respon al compromís adquirit al començament de l’actual mandat municipal, per part del govern municipal, de sortir als carrers i places per parlar i escoltar la població.

Emmarcat en el projecte per a la transparència, la proximitat i la convivència de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, l’equip de govern promou aquestes trobades, a peu de carrer, per apropar les polítiques i accions locals a la realitat veïnal i esperona la ciutadania a participar-hi per tenir veu en les mesures i projectes que s’impulsen per al bé comú al municipi.

Es tracta de la primera trobada d’aquest 2019. L’any passat, l’alcaldessa va trobar-se a la via pública amb veïnat d’altres zones i barris com ara Les Torres, la urbanització Rocamar, la Cervereta, l’Avinguda Catalunya o el carrer del Carç.

FER UN COMENTARI