Comença la Festa Major d’Hivern de VNG

L'obra 'E.V.A.', de les T de teatre, i el concert de festa major de la Banda de Música Mestre Montserrat, propostes per a aquest cap de setmana

Acabades les festes de Nadal, Vilanova i la Geltrú se submergeix en la festa major d’hivern en honor a Sant Antoni Abat.
I abans dels tradicionals Tres Tombs del mateix dia 17, aquest cap de setmana el programa s’enceta amb les propostes d’Escena.
Amb les entrades exhaurides, divendres arriba al Teatre Principal “E.V.A.”, de la companyia T de Teatre, que celebra amb aquesta obra 25 anys sobre els escenaris.
Després d’abordar temes com la maternitat, el sexe, les crisis generacionals i la pràctica escènica, el dolor serà el protagonista d’aquesta obra.
E.V.A. és l’Escala Visual Analògica del Dolor i també és una comèdia dramàtica on quatre històries creuades de quatre ex-companyes d’escola ens faran reflexionar sobre el dolor, la seva poètica i les seves formes. El dolor físic, el crònic, el somàtic, el neuropàtic, el dolor vital, el moral, el quotidià, el de l’ànima…
Sota la direcció de Julio Manrique, l’obra està interpretada per Mamen Duch, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca.

L’altra proposta que s’emmarca en el programa d’actes dels Tres Tombs és el Concert de Festa Major d’Hivern de la Banda de Música Mestre Montserrat. Es farà diumenge, dia 14, a les 19 h a l’Auditori Eduard Toldrà.
Les entrades es poden comprar a www.auditoritoldra.cat

La Banda Mestre Montserrat és una formació musical integrada per més de 70 components, entre ells alumnes de grau professional i professors de l’Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú, i està dirigida per Emilio Serrano.
Participa en les principals activitats festives de Vilanova i també en activitats solidàries, i ofereix diversos concerts durant tot l’any, tant a la capital del Garraf com a altres punts de Catalunya i de l’Estat espanyol.
En aquest cas, la Banda Mestre Montserrat, juntament amb l’Associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú, ofereix aquest concert amb motiu de la Festa de Sant Antoni Abat, copatró d’aquesta ciutat.