Canyelles viu la nit més solidària i esportiva

Setena Nit de l’Esport, aquest divendres 15 de desembre, a favor de La Marató de TV3

Canyelles ja ho té tot a punt per celebrar la seva nit més solidària, la Nit de l’Esport, que una vegada més es fa a favor de La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties infeccioses. La setena edició de la Nit de l’Esport té lloc aquest divendres 15 de desembre a la Sala Multicultural de Canyelles, una cita que, a banda del vessant benèfic, també vol ser un reconeixement del municipi a totes les entitats esportives de Canyelles.

La cita és a dos quarts de nou del vespre. Hi haurà una exhibició dels grups de ball de Funky i Hip Hop del Gimnàs Municipal. Després, està prevista la projecció d’un àudiovisual resum de tota l’activitat esportiva organitzada per l’Ajuntament de Canyelles i les entitats esportives al llarg de l’any. I tot seguit arribarà el moment dels reconeixements a les entitats esportives, als equips esportius i també als esportistes del municipi que han destacat aquest any.

Durant la vetllada, a més, es presentarà el nou projecte esportiu The Trail Zone. Es tracta d’una nova proposta de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles per potenciar el turisme esportius i familiar al municipi. Una iniciativa que recull una xarxa de recorreguts, senyalitzats via GPS, per fer caminant o corrents per l’entorn municipal de Canyelles.

La Nit de l’Esport va néixer fa set anys amb l’objectiu de fer un reconeixement a les entitats esportives del municipi i també als esportistes locals, pel foment que fan dels hàbits de vida  saludables i de promoció de la pràctica esportiva; però també per la important tasca que fan en l’àmbit social per la gran xarxa associativa que han creat a Canyelles.

La promoció de l’esport és una de les premisses del govern local, liderat per l’alcaldessa Rosa Huguet,  que vol convertir Canyelles en un municipi referent al territori en l’àmbit esportiu. Amb aquest objectiu s’està remodelant la zona esportiva municipal que es completarà amb el nou pavelló poliesportiu, les obres del qual se licitaran a principis d’any. El nou pavelló tancarà un procés que ha fet possible, en pocs anys, la construcció d’un nou gimnàs municipal, la renovació i millora del camp de futbol equipant-lo amb herba artificial i també la creació de noves pistes de pàdel.

Enguany, durant la Nit de l’Esport, s’habilitarà una barra solidària, i la recaptació aconseguida durant la vetllada serà íntegrament per a la Fundació de la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties infeccioses.

La presentació i conducció de la Nit de l’Esport anirà a càrrec  del periodista i director de Canal Blau, Jordi Martí.