Canyelles s’adhereix a l’Hora del Planeta

Els llums de l'Ajuntament i de la Plaça de l'Onze de Setembre s'apaguen el dissabte 24 de març, entre les 20:30 hores i les 21:30 hores.

0
394

Canyelles s’adhereix, un any més a la iniciativa L’Hora del Planeta, que té lloc aquest dissabte 24 de març del 2018, a tot el món, i que pretén contribuir a trobar una solució al canvi climàtic. La iniciativa proposa apagar els llums durant una hora, entre dos quarts de nou i dos quarts de deu del vespre. A Canyelles, en aquest horari s’apagaran els llums de l’Ajuntament i de la Plaça de l’Onze de Setembre.

Aquesta iniciativa de la WWF (World Wildlife Found) és la campanya més gran de mobilització ambiental d’àmbit global, que congrega  milions de persones que exigeixen el compliment de les mesures de l’Acord de París sobre el canvi climàtic. Amb aquesta nova convocatòria l’Hora del Planeta de la WWF vol tornar a mobilitzar més de 7.000 ciutats d’arreu del món per demostrar el suport global a l’acció contra el canvi climàtic i a favor de la biodiversitat apagant els llums dels seus principals edificis i monuments. La proposta d’aquest any és fer servir el gest d’apagar el llum per unir-se a algunes de les moltes causes que es promouran des de la pàgina web de la campanya i les xarxes socials de l’entitat. #YoApagoPor prortegir la vida salvatge, fer servir l’energia del sol o evitar que el desert avanci, són algunes de les causes proposades.

Us traslladem aquesta iniciativa i us animem a participar, apagant els llums de casa vostra entre les 20:30 a les 21:30 h d’aquest dissabte, i també participant de les xarxes socials  a través de #HoraDelPlaneta.

FER UN COMENTARI