Canyelles reconeix la tasca voluntària i desinteressada del Grup Dona

És un dels pilars bàsics del voluntariat al municipi

Imatge del reconeixement del grup de dones. Foto: Aj. Canyelles

El Grup Dona és un dels pilars bàsics del voluntariat a Canyelles i l’alcaldessa Rosa Huguet, en nom de tot l’Ajuntament, els ha volgut fer un homenatge i un merescut reconeixement per la gran tasca desinteressada que fa al llarg de tot l’any, i especialment per fer possible la Fira de Santa Llúcia. El Grup Dona hi treballa de manera incansable i desinteressada durant tot l’any per aconseguir que la Fira de Santa Llúcia millori en cada edició.

Les decoracions que guarneixen tot el poble i les exposicions, l’elaboració i venda de la tradicional l’escudella, el suport logístic en les diferents activitats o la distribució de parades i atenció als paradistes, són només algunes de les moltes feines de les quals s’encarreguen durant la Fira, se nse rebre res a canvi. El seu treball és imprescindible, i no té preu, assegura l’alcaldessa Rosa Huguet. La seva tasca, la del voluntariat, és el pilar sobre el qual ha estat possible que aquesta Fira de Santa Llúcia arribés a ser el que és avui.  Sense la seva col·laboració aquesta fira no seria possible i per això no puc més que reiterar el meu més sincer agraïment, assegura l’alcaldessa.

Però el seu treball va més enllà de la Fira de Santa Llúcia, ja que la seva col·laboració i tasca és ben palesa en tots els actes i esdeveniments que s’organitzen al municipi al llarg de tot l’any. I també és reconeguda la seva acció solidària, amb diverses accions a favor de la lluita contra el càncer,  a favor dels infants o la seva participació en les campanyes de recollida d’aliments per a les famílies més desfavorides, entre d’altres moltes accions.