Canyelles obre la inscripció al Carnaval 2020

La Rua de Carnaval tindrà lloc el dia 15 de febrer a les 18 hores

Imatge de la rua de Carnaval a Canyelles. Foto: Aj. Canyelles

El Carnaval 2020 de Canyelles ja és a punt. Les inscripcions per participar a la rua de disfresses, que té lloc el dissabte 15 de febrer, es poden fer fins al dia 9 de febrer a l’Ajuntament de Canyelles o bé al correu electrònic cultura @canyelles.cat. Hi ha dues modalitats per participar a la desfilada: Carrosses i Comparses.

Les bases de participació i la butlleta d’inscripció les podeu trobar en els següents enllaços:

Bases de Participació

Butlleta d’inscripció

Butlleta autorització menors

Canyelles celebra el Carnaval una setmana abans que la resta de municipis del Garraf. I ho fa amb la tradicional rua de carrosses i comparses que desfilaran pels carrers més cèntrics del nucli urbà. Donarà el tret de sortida el pregó del Carnestoltes, a l’exterior de la Sala Multicultural, com és tradicional, a les 18 hores. El Rei del Carnaval i les seves concubines animaran la rua de disfresses, que acabarà amb el tradicional ball a l’interior de la Sala Multicultural.

En l’edició de l’any passat van participar una vintena de grups i unes 1.500 persones, del municipi i de diversos punts del Garraf i el Penedès. L’ordre de les carrosses a la rua de Carnaval es farà, un any més, per sorteig, en una reunió informativa a la qual hauran de participar totes les entitats inscrites.