Canyelles homenatja la seva gent gran

Reconeixements, ball, dinar de germanor i un festival omplen el cap de setmana del 5 i 6 d'octubre

0
100
Imatge cartell. Foto: Aj.Canyelles

Canyelles homenatja, un any més, la seva gent gran, i ho fa amb un cap de setmana, de 5 i 6 d’octubre, ple d’activitat. Hi haurà reconeixements a les persones de més edat del municipi, un dinar de germanor, sardanes, el tradicional Festival de la Gent Gran amb diverses actuacions i ball.

La Diada de la Gent Gran comença el dissabte, 5 d’octubre, a les sis de la tarda, amb una ballada de sardanes als jardins de la Sala Multicultural. Tot seguit, a dos quarts de set del vespre, comença el tradicional Festival, a dins de la Sala Multicultural, en què actuarà la Coral Pla del Bosc, els grups de Sevillanes i Country de la gent gran i també un espectacle de play back.

I el diumenge 6 d’octubre tindrà lloc un dels actes més emotius de la celebració de la Diada de la Gent Gran, l’homenatge a les persones que durant el 2019 han fet 80 anys. Serà a les 13:30 hores i seguidament, hi haurà el dinar de germanor. I per acabar, un ball amb l’actuació d’Ivone.

La Diada de la Gent Gran vol ser, novament, un homenatge de Canyelles a la seva gent gran, que s’organitza amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, que té lloc l’1 d’octubre. Un esdeveniment molt emotiu i entranyable que any rere any aplega moltíssima gent.

Aquesta celebració és una més de les activitats que al llarg de l’any organitza la Gent Gran de Canyelles, un col·lectiu molt actiu al municipi. Hi ha activitats de lleure, tallers, xerrades i excursions.

Centre de Dia Espai Romanguer

L’envelliment de la població és un dels grans reptes que l’Ajuntament de Canyelles aborda de forma activa i saludable. Un 14% de la població és major de 65 anys i bona part de la població viu en urbanitzacions. Per donar resposta a aquesta situació, l’Ajuntament de Canyelles està construint el nou Centre de Dia, a la primera planta de l’edifici del Casal. Els treballs avancen i en unes setmanes el nou equipament serà una realitat. Tindrà tota mena de serveis per a la gent gran i també diverses opcions d’horari.

El nou Centre de Dia permetrà a la Gent Gran gaudir de millor qualitat de vida, viure de manera més autònoma i també mantenir-se en el seu entorn personal, social i familiar. A la vegada donarà suport a les famílies.

FER UN COMENTARI