Canyelles es Mulla per l’Esclerosi Múltiple

El dia 20 de juliol, la tradicional Festa de l’Aigua de Festa Major se solidaritza amb la Fundació Esclerosi Múltiple. Vine, participa i mulla’t per una bona causa!

0
173
Imatge Cartell

Canyelles es mulla per l’Esclerosi Múltiple i ha convertit la tradicional Festa de l’Aigua de Festa Major en una cita solidària a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple afegint-se a la tradicional campanya Mulla’t.

Organitzada per l’Ajuntament de Canyelles amb el suport del Grup Dona i del grup Ma-Cabres de Canyelles, el 20 de juliol, a les 11 del matí té lloc la Festa de l’Aigua a la Bassa d’en Llot. Hi haurà un tobogan gegant i la també popular Festa de l’Escuma. Tothom està convidat a participar i fer una aportació simbòlica i solidària que es destinarà a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple.

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) va iniciar el 1994 la campanya Mulla’t amb l’objectiu de donar visibilitat als efectes d’aquesta malaltia i aconseguir la solidaritat de tots els participants vers aquesta afecció. Una iniciativa que va començar a diverses piscines del país i que s’ha anat ampliant amb noves iniciatives com la que proposa Canyelles, una Festa de l’Aigua en què els participants a més de gaudir d’una activitat lúdica podran contribuir a una acció solidària. Canyelles, amb aquesta activitat, torna a mostrar el seu compromís i la seva solidaritat

FER UN COMENTARI