Canyelles commemora el dia Internacional de la Dona

Imatge del cartell pel proper 8 de març. Foto: Aj. Canyelles

Canyelles commemora, com cada 8 de març, el Dia Internacional de les Dones, amb diverses accions.
Des de l’Àrea de Polítiques de la Dona i la Igualtat LGTBIQ, s’han programat tres activitats per aquest diumenge 8 de març al matí:
*   A les 11:00 hores, a la Sala Multicultural: Classe de Defensa Personal, a càrrec del Club Taekwondo Choi’s Canyelles.
*   A les 12:00 hores, a la plaça de l’Onze de Setembre, Lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dona emès per les entitats municipalistes.
*   A les 12:30 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, conferència ‘Drets de la Dona davant del masclisme’ a càrrec de l’advocada Elisabeth Serrano.
El Grup Dona
El Grup Dona és un dels pilars bàsics del voluntariat a Canyelles. Hi treballa de mantera continuada i desinteressada durant tot l’any, ja que col·labora en tots els esdeveniments que tenen lloc al municipi. I també és reconeguda la seva acció solidària, amb diverses accions a favor de la lluita contra el càncer, a favor dels infants o amb la seva participació en les campanyes de recollida d’aliments per a les famílies més desfavorides, entre altres accions.
Accions de prevenció de Violència Masclista del projecte Traca
Canyelles, a més, participa, un any més a la campanya de prevenció de violència masclista que impulsa el programa comarcal Traca, i que preveu un seguit d’accions per treballar amb els joves de Canyelles, Cubelles i Olivella aspectes com el respecte, l’afectivitat i la sexualitat, en entorns d’oci.