Les Barraques de Sitges, El Cau de Sitges, AMIS i Càritas guanyen els Premis Sitges Participa 2018

L'Ajuntament de Sitges ha lliurat els guardons a les entitats en un acte multitudinari celebrat a la Casa de la Vila

L’Ajuntament de Sitges ha lliurat el passat divendres 23 de març, els Premis Sitges Participa en un acte multitudinari celebrat a la Casa de la Vila en el marc de la segona edició aquest 2018.

El Premi a la Millor Iniciativa Participativa ha estat atorgat a Barraques de Sitges per l’esforç de coordinació de les principals entitats culturals de la vila en l’organització d’esdeveniments festius i populars.

El Premi a la Millor Acció Participativa ha estat atorgat tant a l’Associació de pares i mares de fills amb discapacitat de Sitges AMIS, pel projecte de musicoteràpia inclusiva adreçat a infants i adults per millorar el seu desenvolupament, i a Càritas Ajuda Fraterna de Sitges, pel projecte educatiu destinat a persones amb pocs recursos econòmics.

El Premi a la Millor Trajectòria Participativa ha estat atorgat a El Cau de Sitges – Agrupament Escolta Ntra. Senyora del Vinyet pel moviment d’acció mediambiental pel manteniment del medi natural.

Per al regidor d’Hisenda, Organització i Govern Obert, Josep Moliné, el premi “és una iniciativa per incentivar la participació social mitjançant el reconeixement de valors com la llibertat, la solidaritat o la igualtat; que hagin afavorit la defensa dels drets humans, el voluntariat en el municipi, tant a persones com a organitzacions”.

Els premiats van rebre una imatge elaborada per l’artista Núria Corretgé. Reben també un diploma altres participants com Vinyet Panyella, Brandon Jones, l’Associació GATART “El Gato Azul” i Antoni Ballester Claramunt.

Van deliberar durant la reunió del jurat de la segona edició dels Premis Sitges Participa 2018: Sandra Rubí González; representant del Casino Prado; Antoni Mesa, representant de l’Associació Veïnal Oasis; Javier Iborra, representant de la Societat Recreativa El Retiro; i el propi regidor d’Hisenda, Organització i Govern Obert, Josep Moliné.