Audiència pública per presentar la proposta de Pla d’Actuació Municipal

Serà aquest dijous 14 de novembre a la seu de la Confraria de Pescadors

Imatge de la façana de l'Ajuntament de VNG. Cedida

Aquest dijous se celebrarà l’Audiència Pública per presentar l’esborrany del Pla d’Actuació Municipal 2019-2023, el PAM. El govern municipal ha estat treballant en l’elaboració del PAM els darrers mesos, i ara vol exposar el seu compromís a la ciutadania en un acte obert on es demanarà la seva opinió i les seves propostes per poder acabar-lo de confegir amb la participació ciutadana.

L’Audiència Pública es farà dijous 14 de novembre a les 19 h a la seu social de la Confraria de Pescadors (c. dels Magatzems Nous, 17). El govern municipal farà una presentació dels 5 eixos del PAM, i s’obrirà un torn d’intervencions de la ciutadania, per tal que puguin fer arribar les seves propostes. Mentre duri l’acte, que és previst que acabi a les 20.30 h, es comptarà amb un servei de cura d’infants a la Casa del Mar, prèvia inscripció a al correu participacio@vilanova.cat

El PAM és el document que guia les polítiques municipals per als quatre anys del mandat corporatiu. El podeu consultar a www.vilanova.cat/pam. El document esborrany que es presentarà recull el compromís de l’acord de govern que es va materialitzar al juliol i, igual que aquell document, s’estructura en 5 eixos, que contenen un total de 128 compromisos.

El primer eix és el de la justícia social, que posa l’èmfasi en l’empoderament de col·lectius vulnerables i la igualtat d’oportunitats. El segon és l’eix dedicat al territori equilibrat i ben connectat. El tercer eix, relatiu a dinamització econòmica responsable, conté el compromís per potenciar els sectors productius de la ciutat. El quart eix es refereix a la ciutat culta i creativa, amb l’objectiu de garantir l’accés a la cultura i una educació de qualitat, com a pilars per al creixement personal i el desenvolupament de la capacitat crítica de les persones. Finalment, el PAM contempla un eix denominat “Ajuntament amable”, que recull la voluntat de reforçar el vincle entre l’Ajuntament i la ciutadania, fent que sigui una administració més eficient, transparent i que compti amb l’opinió ciutadana.