Arriba la tercera edició del Winter Market Sitges amb més expositors

Del 15 al 17 de desembre Sitges acull, a la carpa ubicada a la platja de la Fragata, el mercat d’estil nòrdic on es podrà trobar una àmplia gama de productes sota la filosofia del fet a mà

0
563
Imatge del Winter Market de Sitges. Foto: Aj. Sitges

El Winter Market Sitges se celebrarà del 15 al 17 de desembre amb 60 expositors, el doble que la passada edició. Instal·lat a la carpa de la platja de la Fragata, al passeig de la Ribera, el mercat d’estil nòrdic ofereix un ampli ventall d’activitats i productes pensats per a tota la família. En aquest espai creatiu es fusionaran petites empreses, emprenedors, artesans i dissenyadors per exhibir els seus productes divendres i dissabte de 10h a 21 hores, i diumenge de 10 h a 19 hores. En el mercat es podrà trobar des de ceràmica, roba i pastisseria fins a decoració, entre molts altres productes.

El Winter Market Sitges és un esdeveniment considerat d’interès per a Sitges perquè, tal com explica la regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, “amb aquesta iniciativa pretenem dinamitzar l’economia i generar més ocupació en un mes, el desembre, en què tradicionalment és classificat de baixa activitat turística”.

El mercat està organitzat per l’empresa Sitges Style amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica, Turisme i Platges de l’Ajuntament de Sitges. Segons les xifres de l’any passat, es preveu que visitin la fira prop de 14.000 persones. La directora de Sitges Style, Vinyet Zapater, encara aquesta tercera edició amb “molta il·lusió i esperem consolidar el públic que va venir a veure’ns l’any passat. El nostre objectiu és  que tant expositors com visitants quedin satisfets de l’experiència al municipi”. Winter Market és, com remarca la responsable de l’esdeveniment “una experiència a la que convidem a tothom a gaudir, a conèixer les històries que hi ha darrera de cada expositor i de cada producte, perquè tot el que es podrà veure està fet a mà i amb molt de sentiment, i això és precisament el que volem que transmeti el nostre mercat”.

Winter Market Sitges prendrà el relleu del Sitges Christmas Festival que aquest any ha confirmat la consolidació d’aquest esdeveniment singular. Durant els tres dies de la fira, de l’1 al 3 de desembre, va aplegar 12.000 visitants, 2.000 més que l’any passat.

Programa del Winter Market Sitges

Divendres 15

A les 17 hores, arriben els personatges de Mikye Mouse i Minnie de la mà de Divershow fiesta.

Tarda de tallers infantils amb @pintalalluna

Dissabte 16

A les 17 hores, xerrada amb Tati Cortés, psicopedagoga i coach familiar que parlarà sobre la importància d’establir límits als infants.

A les18 hores, cafè amb Esther Martínez, coneguda a les xarxes socials com @estoreta.

A les 19 hores xerrada amb Yolanda Fleta, coach nutricional presentarà el seu tercer llibre titulat  Coach nutricional para niños.

Tarda de tallers infantils amb @pintalalluna

Diumenge 17

A les 11.30 hores desfilada infantil amb marques handmade.

Tarda de tallers infantils amb @pintalalluna

FER UN COMENTARI