Divendres, 29 de març de 2024
És notícia

Arnau Montiel, en categoria masculina i Anna Flaquer en femenina, guanyen la Triatló Ciutat de Vilanova 2017

Avatar photo

La prova celebrada aquest diumenge ha comptat amb gairebé set-cents atletes

Prop de set-cents atletes d’arreu del país han participat aquest diumenge a la Triatló Ciutat de Vilanova. Una prova esportiva combinada i de resistència, en la qual l’atleta realitza tres segments: natació, ciclisme i cursa a peu.

El guanyador en categoria masculina va ser Arnau Montiel del Club Natació Minorisa, en completar els tres recorreguts en 0.53.03. El van acompanyar al podi, Guillem Montiel del Club Natació Minorisa (0.53.09) i Albert Parreño del Club Natació Montjuïc (0.53.47)

En categoria femenina la guanyadora va ser Anna Flaquer del Club Natació Montjuïc, amb un temps de 0.58.28. La segona i tercera posició van ser per Núria Peix del Club Natació Vic (0.59.45) i Cláudia Luna del Club Natació Mataró (1.01.47)

La classificació per clubs va fer pujar al podi, en categoria masculina, al CN Montjuïc, seguit del CN Minorisa i CE RayoTeam. En fèmines, el club millor classificat va ser el CN Montjuïc. El segon i tercer lloc va ser pel CN Sabadell i Prat Triatló.