Dijous, 18 d'abril de 2024
És notícia

S’organitza un taller especial per a famílies amb infants de 0 a 3 anys a Canyelles

Avatar photo

El taller vol oferir un espai educatiu i de relació entre pares i fills

Sota el títol Experimentem en família, la llar d’infants municipal Els Patufets acull un taller per a famílies amb infants de zero a tres anys. Es farà en tres sessions, els dies 15, 22 i 29 de novembre i s’inclou dins del programa Eduquem en Família. Activitats de Suport a la Funció Educativa de les Famílies de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu d’aquest taller és oferir un espai educatiu de relació, comunicació, convivència i aprenentatge entre pares, mares i els seus fills i filles, tenint la creativitat i la reflexió com a eines educatives. En aquest sentit es treballaran conceptes com el vincle afectiu i educatiu de la relació, els recursos creatius per educar, les habilitats socials bàsiques per millorar la relació familiar i el temps de lleure com una oportunitat de relació i educació.

Estava previst que el taller comencés aquest dimecres 8 de novembre, però amb motiu de l’aturada de país prevista, el taller començarà finalment el dia 15 de novembre i seguirà en dues sessions més, el 22 i el 29 de novembre.

 Durant el taller es faran jocs d’aprenentatge vivencial i diferents activitats relacionades amb l’expressió corporal, el joc simbòlic i la relaxació.

S’han programat tres sessions de 90 minuts cadascuna. Les tres sessions es faran a les cinc de la tarda a la llar d’infants. Cal fer la inscripció prèvia al correu electrònic [email protected]

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Puigdemont encapçalarà la llista ‘Junts per Catalunya’ a les eleccions del 21-D

Notícia següent

Es crea a Tortosa una comissió que vetllarà per la protecció dels drets dels animals

Notícies relacionades