Vilanova i la Geltrú estrena nova pàgina web

Amb el nou portal es pretén acostar l’administració a la ciutadania i donar més visibilitat als serveis municipals

Imatge de portada de la nova pàgina web

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha estrenat la nova pàgina web municipal. En roda de premsa, l’alcaldessa Neus Lloveras i el regidor de promoció econòmica, Jordi Medina, han estat els encarregats d’exposar les principals millores que ha aconseguit el portal amb aquesta actualització. La nova plataforma  substitueix l’antiga pàgina web que estava operativa des de 2007.

L’alcaldessa ha assenyalat que aquesta nova web ha requerit la implicació de tota l’organització, a més de dos anys de treball. Lloveras ha explicat que era un canvi obligat i que el principal objectiu ha estat adequar-se als aspectes tecnològics per potenciar una major interacció amb la ciutadania.

El regidor de promoció econòmica ha explicat que amb aquest nou portal es facilita la proximitat amb les persones i acompleix amb les característiques fonamentals que es volia assolir, “És una pàgina dinàmica i àgil. Estem parlant de l’aparador del mateix ajuntament, per això hem fet que s’adapti a qualsevol dispositiu i que tradueixi automàticament a l’idioma amb què tens configurat el dispositiu mitjançant al Google Translate“, ha aclarit el regidor.

Així mateix, Medina ha posat especial èmfasi en destacar que el nou cercador permet buscar per paraules clau a través de la vinculació que s’ha establert amb els altres webs municipals per proporcionar la informació que es sol·liciti. Pel que fa al gestor de contingut, el regidor ha assenyalat que també s’ha actualitzat i s’ha adaptat a les noves demandes.