Unes 500 persones gaudeixen a la 22a Festa de la Rosa de Sant Pere de Ribes

El PSC de Ribes i Les Roquetes ha celebrat la 22a edició de la Festa de la Rosa, a la qual han assistit unes 500 persones, que han gaudit d’un dia especial en un entorn privilegiat del municipi: la Pineda de la Vilanoveta.

0
298
Imatge de la Festa de la Rosa a Sant Pere de Ribes. Cedida

En l’acte ha participat el secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, que ha valorat molt positivament la tasca que ha fet la candidata socialista a Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, per la millora del poble: “Sempre que hem tractat algun tema a la Comissió Executiva del PSC, de la qual formem part els dos, l’ha posat sobre la taula en clau municipal per no perdre oportunitats per Sant Pere de Ribes.”

Per la seva part, Abigail Garrido ha animat als assistents a omplir les urnes aquest diumenge 26 de maig amb vots “d’energia positiva, d’esperança i de futur per al municipi”. La candidata socialista ha fet referència a algunes de les propostes del programa de govern per al proper mandat i ha repassat part de la feina que ha fet a l’ajuntament en els últims quatre anys “per millorar la vida de la gent, perquè visquemmés feliços i amb una feina que ens permeti arribar a final de mes.”

Com és habitual, des del matí, la 22a Festa de la Rosa ha programat espectacles d’entitats locals. Han passat per l’escenari les associacions Siente el Ritmo, la Casa d’Andalusia de la comarca del Garraf, el Centro Cultural Andaluz y Recreativo García Lorca, Gim Jazz Garraf i la Rondalla de Les Roquetes.

Els assistents han gaudit d’una paella popularque s’ha esgotat poc abans de les tres de la tarda. A partir d’aquesta hora, però, la pluja ha fet que la Festa de la Rosa d’enguany s’hagués de suspendre, i s’han cancel·lat mitja dotzena d’activitats i actuacions que hi havia previstes per a la tarda, com la música del roquetenc Javi Haro, el ball de Contratiempo, el taller de salsa, la gimcana infantil o les cançons del coro rociero.

La Festa de la Rosa és una celebració anual dels socialistes de Ribes i Les Roquetes que aplega centenars de personesdel municipi per passar un dia festiu amb altres veïns i veïnes iserveix de trobada social que genera llaços veïnals positius per a la convivència.

FER UN COMENTARI