Tretze candidatures concorren oficialment a Sitges a les eleccions municipals 2019

Avui a les 00.00 hores ha començat oficialment la campanya electoral per a les eleccions municipals 2019 que se celebraran el proper 26 de maig. La jornada electoral servirà també per escollir els representants per a les eleccions europees

0
233
Imatge de recurs de les eleccions municipals. Foto: Cedida
Circ Raluy Legacy 728×90

Les eleccions municipals 2019 que se celebraran el 26 de maig comptaran a Sitges amb un total de 13 llistes electorals, després de la proclamació oficial de candidatures per part de la Junta Electoral de Zona. Les Eleccions Municipals 2019 dibuixaran la nova composició dels 21 càrrecs electes al ple municipal de Sitges per al mandat 2019 – 2023.

Les candidatures que s’han presentat són:

Junts per Sitges
Ciutadans (C’s)
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)
Guanyem Sitges, una candidatura integrada per Sitges en Comú, MES i la CUP
Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés (PSC-CP)
Nou Horitzó (NH)
Partit Popular (PP)
Sitges Grup Independent (Sitges GI)
Comuns Verds de Sitges – Compromís (CVS-C)
PODEMOS
El Margalló
Partido Europeista de Sitges (PEdS)
Solucions – El partit De Tots (SOLUCIONS PDeTOTS)

A Sitges, les persones que poden exercir el seu dret a vot per aquests comicis són 19.748.

Els presidents, vicepresidents i vocals titulars i suplents que hauran de conformar les taules dels 13 col•legis electorals i les 29 meses en les properes eleccions municipals i europees han estat escollits per l’Ajuntament de Sitges mitjançant un sorteig informàtic a través del programa informàtic que determina de forma aleatòria els càrrecs de les meses. El sorteig s’ha dut a terme en el marc de la sessió plenària ordinària del mes d’abril.

L’obertura dels col·legis per a la jornada del 26 de maig mobilitzarà a Sitges una vuitantena de persones, responsables d’ocupar els llocs de presidents i vocals, i 17 representants de l’administració que desenvoluparan durant tota la jornada tasques, entre d’altres, de transmissió de resultats de les meses electorals.

Servei de transport adaptat

Les persones que necessitin transport adaptat per exercir el seu dret a vot el proper 26 de maig per a les eleccions municipals i europees podran comptar amb aquest servei de 12.00h a 14.00h. La sol•licitud es pot fer de l’11 al 22 de maig a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (010).

FER UN COMENTARI