Rosa Huguet, investida alcaldessa de Canyelles

Constituït el nou Consistori Municipal per a la legislatura 2019-2023

Imatge de Rosa Huguet ja com a alcaldessa. Cedida

Rosa Huguet i Sugranyes ha estat investida alcaldessa de Canyelles per als pròxims quatre anys en el ple de constitució del nou Consistori municipal per a la legislatura 2019-2023, que ha tingut lloc el dissabte 15 de juny.

Rosa Huguet (Junts per Canyelles) segueix al capdavant del govern municipal per tercer mandat consecutiu després de revalidar la confiança del municipi en els comicis locals del passat 26 de maig, en què va aconseguir majoria absoluta per tercera vegada.

La seva candidatura va aconseguir 1.576 vots (76% del total), que li donen 10 regidors, en una jornada electoral en què es presentaven sis formacions i només dues van aconseguir representació municipal. Així, la formació de Junts per Canyelles guanya tres regidors i passa de 7 a 10 representants al ple municipal. I la formació de Millorem Canyelles aconseguia un regidor.

En el ple d’investidura, un cop tots els onze nous electes han fet la presa de possessió del seu càrrec, Rosa Huguet i Sugranyes ha estat escollida de nou com a alcaldessa amb deu vots a favor i un en blanc.

Un cop reescollida alcaldessa, Rosa Huguet i Sugranyes ha agraït la confiança que el municipi li ha tornat a fer i també el treball de totes les persones que han fet possible que Canyelles tingui cada vegada més i millors serveis. El seu compromís és el de seguir treballant encara més dur per millorar encara Canyelles i la qualitat de vida dels seus ciutadans. Ha assegurat que té un gran equip i ha assegurat novament que el seu equip té les portes obertes per seguir treballant amb transparència i participació. Durant el seu discurs també ha tingut paraules de record per a les persones que han treballat dur per al municipi i que ara ja no hi són. El ple ha acabat amb el Cant dels Segadors per part de tots els regidors i el públic present a la sala.

El nou ple municipal queda integrat per deu regidors de Junts per Canyelles: Rosa Huguet, Joan Gonzàlez, Jose Martínez, Francisco Ruiz, Carme Massana, Salvador Pascual, Oriol Freixenet, Marta Romero, Antoni Torrentó i Carmen Pilar Jelonch.
I per un regidor de Millorem Canyelles: Nelson Araujo, el número dos de la formació després que el cap de llista, Tòful Pérez hagi renunciat al càrrec.