Rosa Huguet, candidata a l’Alcaldia de Canyelles per Junts per Canyelles

“Treball, treball i treball” és el compromís de l’alcaldessa de Canyelles pera conseguir un “Canyelles cada dia millor. El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, assegura que “podeu estar tranquils perquè el poble està en les millors mans. Rosa Huguet ho està fent tot per Canyelles”

Treball, treball i treball és el que Rosa Huguet i Sugranyes es compromet a seguir fent per aconseguir un Canyelles cada dia millor. Això és el que ha assegurat aquest dissabte en l’acte de presentació de la seva candidatura a l’Alcaldia a les municipals del 26 de maig per Junts per Canyelles.

En un Espai de la Gent Gran ple de gom a gom, l’alcaldessa de Canyelles, acompanyada pel president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells ha assegurat que manté la il·lusió i les forces del primer dia per tornar-se a presentar. Des de la política, des del diàleg i la comprensió es fa el poble més gran i és per això que estic oberta a compartir aquest projecte únic amb tothom, deia. Em teniu amb vosaltres, afegia. Si creiem en els somnis, aquests es compleixen. I és un somni estar a l’Ajuntament tots a una i veure que podem tirar endavant.

L’alcaldessa de Canyelles recordava tot el treball fet i alguns objectius i projectes que estan tirant endavant com el Centre de Dia. Es comprometia, en aquest sentit, a seguir treballant dur i a deixar-me la pell. Ha afirmat orgullosa el valor que tenen tots aquests anys de treball en què hem anat aprenent i ha assegurat que estic a la vostra disposició per seguir treballant. Ja sabeu que si puc fer qualsevol cosa pels veïns de Canyelles em teniu aquí.

Rosa Huguet ha agraït moltíssim l’escalf, el suport i les mostres d’afecte rebudes. No tinc moltes oportunitats de donar-vos les gràcies. Per això ara us dic gràcies, gràcies, gràcies, apuntava. Em teniu pel que calgui.

Huguet, a més, concloïa assegurant la importància d’anar Junts per Canyelles per aconseguir cada dia el millor poble.

Durant la seva presentació com a candidata a l’Alcaldia de Canyelles per Junts per Canyelles, Rosa Huguet, va comptar amb el suport de Marc Castells, president de la Diputació de Barcelona. Va assegurar que Rosa Huguet és l’exemple clar del que ha de ser la tasca municipal i d’estar al servei de la gent i del poble. És l’exemple de la gent que vol construir i no destruir, de la gent que proposa i es basa només en la crítica. Ha lloat la tasca de Rosa Huguet com a alcaldessa que ha aconseguit treure Canyelles de la invisibilitat que vivia i de fer front a la crisi. Té la capacitat i l’habilitat d’anar al davant i liderar, i de trucar a les portes i que se li obrin, assegurava. I afegia, en aquest sentit, que aquesta perseverança i aquesta capacitat per articular les línies d’acció ha fet possible que trobi suport arreu. I posava com a exemple els projectes que l’Ajuntament de Canyelles està desenvolupant amb el suport de la Diputació de Barcelona com és el cas del pavelló municipal, un importantíssim projecte de municipi esportiu que donarà cohesió a la societat; el centre de dia o el Mirador de Montserrat.

El president de la Diputació de Barcelona assegurava que la Rosa Huguet ho està fent molt bé. Podeu estar tranquils perquè el poble està en les millors mans. Ho està fent tot per Canyelles. I és un orgull veure com Canyelles era un poble de passada i ara és una passada de poble.

L’acte de presentació de Rosa Huguet com a candidata a l’Alcaldia de Canyelles per Junts per Canyelles va comptar amb la col·laboració especial dels artistes Pau Sintes, Lluís Amaré, Joana Melià i Joshua Borràs que van presentar Moments artístics, una combinació d’art pictòric i música en directe. Els dos quadres elaborats durant la vetllada van ser lliurats a l’alcaldessa de Canyelles que va anunciar que se sortejarien durant el pròxim VADE Fires i que els diners aconseguits aniran a la lluita contra el càncer.