Prop de 400 persones participen en la 4a Paella Socialista de VNG

El Secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, ha demanat la confiança per a Juan Luis Ruiz a més d'una nova àmplia mobilització del vot socialista

0
254
Imatge de l'acte central del PSC Vilanova i la Geltrú. Foto: PSC Vilanova i la G.

Endinsats en plena campanya electoral, el PSC Vilanova i la Geltrú ha celebrat aquest diumenge, el seu acte central amb la 4a paella socialista. Quasi quatre-centes persones han assistit a la trobada organitzada per la formació que encapçala Juan Luis Ruiz i que ha comptat amb la participació  del Secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa.

De cara al proper diumenge, Illa ha tornat a  demanar una gran mobilització del vot socialista, tant a Europa com als municipis, tal com ja va passar el 25 d’abril i que va posicionar novament a Pedro Sánchez com a president d’un govern de cohesió i de progrés. El secretari d’organització socialista ha manifestat que els principals adversaris a batre en aquests comicis no són ni Junts Per Catalunya ni ERC, sinó que, ho són la dispersió de vot i la desmobilització.

L’alcaldable socialista, Juan Luis Ruiz, ha afirmat que el vot útil és el vot socialista. “Cal garantir una ciutat neta, il·luminada i ben endreçada que sigui capaç de generar riquesa, atreure empreses,  inversions i nous llocs de treball. Realitzarem les modificacions urbanístiques necessàries perquè Vilanova i la Geltrú pugui generar riquesa a través de nou sòl industrial”, aclaria Ruiz.

Així mateix, Ruiz ha exposat part de les principals mesures que formen part del seu Programa de Govern 2019-2030 i de les quals ha destacat el reclam a la Generalitat perquè realitzi les inversions necessàries que requereix la ciutat, posant especial èmfasi en mobilitat, però sobretot en sanitat, amb la creació d’un nou hospital i amb l’augment del servei d’atenció a la dependència a través de noves places concertades de residència per a gent gran.

El candidat a l’alcaldia ha manifestat el seu ferm compromís en defensar un nou pas sota la via per a Baix a Mar,  l’aposta per a les polítiques d’habitatge social, i la lluita per a l’erradicació de les desigualtats socials, inserint-hi especialment des de les primeres etapes de vida amb la creació d’una nova escola bressol que ha d’ajudar a disminuir la demanda d’aquest servei.

Finalment, Ruiz ha demanat la confiança pel seu partit, ja que assegura que és l’únic partit que vol governar des de la proximitat i pel progrés,  escoltant en cos i ànima a la ciutat.

FER UN COMENTARI