Posicionament del Govern de VNG davant la sentència del Suprem

Tots els membres de govern suspenen la seva agenda per al dia d'avui

0
232
Imatge de Blanca Albà (JxCat), Olga Arnau (ERC) i Marta Jofra (Capgirem VNG-CUP). Foto: Jordi Nieto

El govern municipal de Vilanova i la Geltrú manifesta tota la solidaritat amb els líders independentistes condemnats per l’organització del referèndum de l’1 d’octubre de 2017. Des de l’equip de govern, format pels grups municipals d’ERC, JxCat i Capgirem VNG-CUP, s’expressa el rebuig total a la sentència del Tribunal Suprem.

Tots els membres del govern municipal suspenen els actes que tenien previstos a dia d’avui i s’adhereixen a les convocatòries que es promoguin des de la societat civil, amb l’objectiu de rebutjar la sentència i mostrar el suport a les condemnades i condemnats i a les seves famílies.

Així mateix, des del govern s’anima la ciutadania a sumar-se als actes de desobediència civil que s’organitzin en les properes hores, “amb l’actitud cívica i pacífica que s’ha demostrat sempre en les mobilitzacions promogudes pels moviments independentistes”.

Per als representants del govern municipal, la reacció a aquesta “sentència injusta” ha de ser massiva i unitària, entenent que les accions que s’impulsin no només criden a la participació de la ciutadania favorable a la independència, sinó de totes aquelles persones que creguin en els drets fonamentals com la llibertat d’expressió, de manifestació i d’autodeterminació dels pobles.n

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

FER UN COMENTARI