‘MÓJATE por Vilanova’, el lema de campanya del PP a Vilanova i la Geltrú

El Candidat del PP a l’alcaldia de Vilanova, Carlos Remacha, presenta el seu lema de campanya: MÓJATE por Vilanova.

0
347
Imatge de Carlos Remacha amb membres de la candidatura. Foto: PP Vilanova i la G.

El PP Vilanova i la Geltrú ha presentat el eslògan de la campanya per aquestes eleccions municipals del proper 26 de maig.

Un nou equip renovat i preparat de diferents sectors i professions, un terç nou de la llista, també amb gent jove, i tots amb un perfil comú que és Vilanova i la Geltrú. Així com independents que confien en el projecte que ens avala, el de Carlos Remacha. És la millor aposta que fem, la de l’experiència, la responsabilitat i l’esforç.

El lema de la campanya que hem triat és ‘MÓJATE por Vilanova’. Aquest representa el millor projecte de persones i propostes de ciutat, i significa compromís que és el que ha fet Carlos Remacha amb el seu equip a Vilanova i la Geltrú durant 4 anys. Per això sumem un projecte plural en el qual ens comprometem amb les nostres propostes. Creiem que per a millorar la nostra ciutat cal Mullar-se.

Remacha ha defensat que és un projecte de moltes persones darrere, i que el projecte representa a tots els vilanovines, i és l’objectiu que té en aquesta campanya, arribar a tot el que vulgui compromís en un projecte per a Vilanova.

FER UN COMENTARI