Mireia Rossell, Rosa Tubau i Josep Moliné assumeixen Medi Ambient, Habitatge i Salut Pública a Sitges

El regidor Jordi Mas ha cedit les competències de Medi Ambient a Mireia Rossell, Salut Pública a Josep Moliné i Habitatge a Rosa Tubau. L’alcalde ha signat aquest dimecres el decret de remodelació del cartipàs, que manté Mas com a regidor d’Urbanisme

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha signat avui dimecres un nou decret d’atribucions als regidors que constitueix una petita remodelació del govern. El regidor Jordi Mas manté a partir d’ara Urbanisme, però cedeix Medi Ambient a Mireia Rossell, Salut Pública a Josep Moliné i Habitatge a Rosa Tubau.

Jordi Mas ha cedit part de les seves responsabilitats de govern per motius professionals. En aquest sentit, el fet que Mireia Rossell i Rosa Tubau estiguin a dedicació completa com a regidores ha de permetre poder dedicar a Medi Ambient i Habitatge una atenció especial. El govern donarà oficialment compte d’aquesta remodelació en el ple municipal.

Segons l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, “amb aquest canvi el govern reforça tres regidories clau per a aconseguir que els sitgetans puguin viure en un municipi sostenible, un dels principals capteniments del Pla de Mandat 2015-2019. Els propers mesos seran determinants per a completar els objectius que ens vam marcar fa tres anys”.