Miquel Iceta a la Tercera Paella Socialista de Vilanova i la Geltrú

El primer secretari del PSC ha acompanyat en una jornada festiva als i les socialistes vilanovins

Aquest diumenge 3 de juny s’ha celebrat la tercera paella socialista a Vilanova i la Geltrú. L’acte, organitzat pel PSC Vilanova, ha comptat amb la presència del primer secretari del Partit Socialista de Catalunya, Miquel Iceta, i l’equip de regidors i regidores que formen la llista vilanovina, encapçalada per Juan Luis Ruiz.

La trobada, que ha començat a les 12:30 del migdia, s’havia de desenvolupar al Parc de la Torre d’Enveja, però degut a la mala climatologia ha acabat sent la Masia d’en Cabanyes, el lloc escollit per a la celebració. No obstant això, quasi 300 persones han acompanyat a Miquel Iceta en aquesta cita.

A un any de les pròximes eleccions municipals, el cap de llista del PSC Vilanova i exprimer tinent d’alcalde, Juan Luis Ruiz, ha aprofitat per agrair l’escalf rebut en la qüestió vilanovina per part del Primer Secretari General del Partit.

Ruiz, feia mostra d’orgull al tenir a Pedro Sánchez com a president d’Espanya i acabava carregant contra el nou equip de govern vilanoví, de qui ha dit que els veurem a moltes fotos, però que treballaran ben poc. Doncs el Programa de Govern que utilitzaran, és el realitzat pel PSC en aquests darrers tres anys

Durant el discurs del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, s’ha elogiat la tasca realitzada a l’Ajuntament de Vilanova per part dels regidors i regidores socialistes en els darrers anys. Iceta, també ha parlat dels canvis al govern d’Espanya i qualifica de valenta però complicada la moció de censura presentada al PP per part del PSOE, tot i que afortunadament, ha portat a Pedro Sánchez a la presidència. També, aclaria que el vot a favor obtingut per part dels independentistes no encobreix cap pacte ni intercanvi, i que tot i les mil travesses dels darrers dies en referència al seu possible nou càrrec, ell té el millor càrrec que podria tenir, el de Primer Secretari del PSC.