Més d’un centenar de persones omplen la plaça Catalunya d’Olivella per conèixer el programa electoral i la candidatura socialista

Marta Verdejo presenta els membres de la llista socialista, formada per “veïns i veïnes amb vocació de servei públic i amb ganes de millorar el lloc on viuen”

Imatge de la presentació a Olivella. Foto: PSC Olivella

Aquest dissabte 11 de maig, la candidata socialista a l’alcaldia d’Olivella, Marta Verdejo, ha presentat el programa electoral per al mandat 2019-2023 i els membres de l’equip que l’acompanyen. A l’acte han assistitmés d’un centener de veïns i veïnes del municipi que volien sentir les propostes del PSC i donar suport a la candidatura.

El programa electoral dels socialisteses divideix en quatre eixos. “Per viure millor” inclou propostes relacionades amb l’habitatge, la seguretat, la salut, la mobilitat o els serveis socials, com ara la instal·lació de càmeres de videovigilància per reforçar la seguretat al municipi o l’aplicació del nou recàrrec de l’IBI als habitatges buits.

L’eix “Per treballar” incorpora propostes d’ocupació, d’innovació i coneixement, d’activació econòmica i de turisme. Alguns exemples de propostes són la creació de plans locals d’ocupació per a joves i per a les persones en atur i en risc d’exclusió o l’habilitació d’un àrea d’aparcament per a autocaravanes.

L’apartat “Per gaudir Olivella” pensa en els joves, la gent gran, l’associacionisme, la cultura, l’esport i la convivència i el civisme. Per exemple, volen posar en marxa un consell municipal de la gent gran i un altre de joves o potenciaran l’adaptació dels habitatges per a les persones grans i persones amb mobilitat reduïda perquè puguin viure de manera autònoma a casa seva el màxim de temps possible.

I l’eix “Per avançar” recull propostes relacionades amb l’educació, l’urbanisme i el medi ambient, la via pública i els parcs, els equipament i el bon govern. Marta Verdejo ha deixat clar que vol invertir en la rehabilitació energètica dels equipaments municipals o construir un skatepark i un gimnàs a l’aire lliure. També rehabilitaran i obriran el Centre Cívic del Vinyet, obrint a debat els usos i activitats que acollirà el local.