La ciutadania de Les Botigues opina telemàticament des d’avui sobre la seva segregació

Es pot participar des de qualsevol ordinador, mòbil o tauleta a través del web www.sitges.cat/lesbotiguesparticipa fins dissabte a les 20.30 hores. També es pot fer presencialment a l’OAC de Les Botigues els dies 9 i 10 de novembre

Un total de 1.858 veïns i veïnes majors de 16 anys de Les Botigues opinen des d’avui i fins dissabte a les 20.30 hores, per via telemàtica, sobre si volen segregar-se del terme municipal de Sitges i annexionar-se al municipi de Castelldefels. La votació es pot efectuar des de qualsevol dispositiu electrònic; ordinador, telèfon mòbil o tauleta, amb accés al correu electrònic personal.

Paral·lelament, les persones que opten per deixar la seva opinió de forma presencial poden fer-ho a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Les Botigues de Sitges, situada al Passeig de Les Botigues de Sitges, 1, el divendres 9 i dissabte 10 de novembre, entre les 9.00 a les 20.00 hores.

El web www.sitges.cat/lesbotiguesparticipa recull tota la informació sobre el procés de participació. La pregunta que es formula és “Esteu d’acord que el nucli de les Botigues de Sitges se segregui del municipi de Sitges i es proposi la seva annexió al municipi de Castelldefels?” i la resposta serà si o no.