ERC VNG presenta les dotze primeres persones de la seva llista pel 26M

Una llista cremallera i 100% paritària, formada per vilanovins i vilanovines de diferents àmbits i espais, i encapçalada per l’alcaldable Olga Arnau

Imatge dels i les integrants de les primeres 12 posicions de la llista d'ERC VNG. Foto: ERC Vng

Esquerra Republicana a Vilanova i la Geltrú ha presentat als Jardins del Museu Romàntic Can Papiol, les 12 persones que acompanyaran Olga Arnau en la llista per a les eleccions municipals d’enguany. Un equip que, segons l’alcaldable, “farà possible que la ciutat comenci a fer un gir i es converteixi en pionera dels valors republicans”. Arnau ha posat èmfasi en la importància que “ERC sigui molt forta a Vilanova i la Geltrú”, per tal de poder continuar desplegant la “gran tasca que ERC ha fet aquests darrers 10 mesos al govern municipal”.

Jugant amb el seu eslògan de precampanya, els republicans reivindiquen que presenten un equip de “Gent com tu”, provinent de molts àmbits de la ciutat, treballadora, compromesa, honesta, preparada. Al capdavant de la llista que asseguren “serà la guanyadora el proper 26 de maig”, Olga Arnau estarà acompanyada pels actualment regidors a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Jordi Medina, Adelaida Moya i Xavier Serra, l’àmpliament vinculada al món empresarial Conxi Martínez, el cap de llista del Jovent Republicà Adrià Guevara, la professora i empresària Mercè Mateo, el doctor Oriol Huguet, la politòloga i treballadora social Lojaina Maftouh, l’enginyer Ignasi Gimeno, la directora general de centres privats i concertats de la Generalitat de Catalunya Pilar Contreras i el formador europeu en comunicació i social media Eduard Gutierrez.

Els 12 primers de la llista d’ERC

1.Olga Arnau i Sanabra

2.Jordi Medina i Alsina

3.Adelaida Moya i Taulés

4.Xavier Serra i Albet

5.Conxi Martínez i Sánchez

6.Adrià Guevara i Figueras

7.Mercè Mateo i Olivares

8.Oriol Huguet i Briva

9.Lojaina Maftouh i Lachheb

10.Ignasi Gimeno i Figueras

11.Pilar Contreras i Llanas

12.Eduard Gutierrez i Onate