ERC Vng assegura ser l’única garantia de govern republicà

Els republicans es presenten com el vot útil perquè no guanyi el PSC a Vilanova

Imatge de la roda de premsa d'ERC a la Pl. de la Vila de VNG. Cedida

Esquerra Republicana a Vilanova i la Geltrú ha comparegut aquest dimecres al migdia en roda de premsa a la Plaça de la Vila de la ciutat. Després d’anar veient com les diferents forces polítiques han anat presentant aquests darrers dies les seves propostes i projectes de cara al proper mandat,des d’ERC afirmen que fan“política posant al centre les persones”, i per això en el seuprojectedefensen“una ciutat digna, una ciutat socialment justa, una ciutat viva i activa, una ciutat d’oportunitats i una ciutat de present i futur”.

L’alcaldable Olga Arnau ha afirmat que no tenen “cap pacte amb cap força política”, tal i com algun partit havia comentat aquests darrers dies. Arnau assegura que des d’ERC treballen“per guanyar aquestes eleccions i per treure el màxim de representació”, i que “ERC sigui la llista més votada és la garantia que hi hagi un govern republicà a Vilanova i la Geltrú”.

“Si Esquerra Republicana no és la llista més votada ho serà el PSC”, continuava l’alcaldable, “el PSC que ens acusa del no a tot, però que aquest últim any són els únics que han explicitat que no facilitarien la governança d’aquesta ciutat i que ho votarien tot en contra”.

Arnau també ha mostrat confusió davant les intencions de Junts Per Catalunya.“Mentre per les xarxes anuncien que no pactaran amb els del 155, per RAC1 el passat 13 de maigla seva candidata va obrir la porta a un pacte amb el PSC a Vilanova i la Geltrú”, comentava.

Així doncs, en paraules dels republicans, “ERC és el vot útil, la garantia que a la ciutat no hi hagi un pacte de cadires” i des d’ERC adopten“el compromís de crear un govern republicà i progressistaque sigui garant de la democràcia i de l’autodeterminació del poble català”.Arnau remarcava que “ERC diem no, tant ara com a partir de dilluns, a la política de pacte de cadires, i diem sí a la política d’accions unitàries que facin desencallar projectes necessaris per Vilanova i la Geltrú”, i reforçava la idea que aquest diumenge “o guanya el PSC o guanya ERC”.