El PSC Vilanova i la Geltrú posa en marxa un govern alternatiu al d’Olga Arnau

Els i les regidores socialistes s'han repartit les diferents àrees del cartipàs municipal i es posen a disposició de la ciutadania i entitats per fer un seguiment exhaustiu a les accions del govern tripartit

Imatge del repartiment del cartipàs municipal en el govern alternatiu del PSC Vilanova i la Geltrú. Cedida

En un comunicat emès pel PSC Vilanova i la Geltrú, el partit liderat per Juan Luis Ruiz ha decidit organitzar un govern alternatiu al format pel tripartit entre ERC, JxCat i Capgirem VNG-CUP.

Els socialistes, com a primera força política al constistori vilanoví, asseguren posar-se a disposició de la ciutadania i de les entitats per fer un seguiment exhaustiu a l’executiu d’Olga Arnau en les seves accions de govern. En el mateix sentit, els set regidors socialistes s’han repartit les diferents àrees del cartipàs municipal i han habilitat un número de telèfon, on tothom qui vulgui pot realitzar les seves propostes i consultes.

Comunicat:

El grup municipal socialista a l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ens hem organitzat en govern alternatiu per fer seguiment de l’acció municipal del govern tripartit.

El disseny d’aquest govern manté el mateix organigrama que el cartipàs municipal per facilitar el seguiment acurat de les actuacions del govern municipal i també per fer propostes de ciutat.

És en el marc d’aquesta organització que ens posem a la disposició d’entitats i associacions i de tota la ciutadania per escoltar les seves propostes i parlar sobre temes de ciutat. En cadascun dels temes es pot contactar amb el referent del PSC.