El PSC Vilanova i la Geltrú es mostra satisfet per l’aprovació de les tres mocions que presentava al Ple de novembre

La formació que encapçala Juan Luis Ruiz assenyala a Esquerra Republicana d'atribuir-se part dels projectes que es posen en marxa a l'Ajuntament, quan els socialistes asseguren que són accions en què s'estava treballant des de la legislatura anterior

0
364

Durant la tarda del dimecres 7 de novembre, la formació socialista encapçalada per Juan Luis Ruiz, PSC Vilanova i la Geltrú, realitzava una roda de premsa on exposava les seves impressions sobre els principals punts de l’ordre del dia del Ple municipal de novembre.

Ruiz començava la compareixença retraient al nou govern la falta d’iniciativa i  la realització de poques accions, “mostra d’això és que els punts del ple ordinari, que són els que presenta el govern, en total no van durar més de trenta minuts. El punt més important que van presentar  era la rectificació d’un error en el plec de condicions del concurs d’enllumenat públic, ja que una de les empreses licitadores anava a posar un contenciós”, aclaria Ruiz.

El candidat a l’alcaldia pel PSC Vilanova i la Geltrú, considera que al Ple Municipal cada cop es parla de menys coses de  ciutat i de més assumptes externs en benefici d’altres qüestions. Pel que fa a les tres mocions presentades pel seu partit i aprovades pel ple, assegura que el nou govern de la Generalitat està intentant elaborar un decret on l’espai de menjadors de les escoles públiques passi a formar part d’empreses privades, les quals l’únic que busquen és l’ ànim de lucre. “És per això que van presentar la moció conjunta amb la CUP i SOM VNG en defensa de la plataforma Aturem Decret de Menjadors VNG”.

Així mateix, Ruiz ha recordat el compromís del PSC amb el  medi ambient i la sostenibilitat, motiu pel qual van presentar conjuntament amb les entitats mediambientals, la moció per destinar una part proporcional de l’IBI a projectes  mediambientals per a la ciutat. “Quan estàvem a govern ens reuníem amb aquestes entitats i treballàvem en accions per tirar endavant aquests tipus de propostes, un bon exemple és la recuperació natural l’Ortoll”.  La darrera moció que varen  presentar pertanyia a l’àmbit social i anava en contra de l’explotació sexual de les dones en el conjunt del país i a la ciutat.

Finalment, el regidor tornava a referir-se a la manca de sintonia entre els dos socis de govern, CiU-PDeCat i ERC, de qui diu que únicament miren en clau electoralista, i assenyala a Esquerra Republicana “d’atribuir-se accions que, tal com ells diuen, sembla que vinguin sorgides des de la seva incorporació al govern municipal quan no és així, perquè molts projectes i propostes ja es treballaven des de l’anterior legislatura”.

 

FER UN COMENTARI