El Ple VNG aprova per unanimitat la moció presentada en recolzament de la plataforma Aturem Decret Menjadors a les escoles públiques

Des de l’entitat vilanovina agraeixen el compromís dels membres del ple municipal i consideren que aquest nou decret que planteja el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya només servirà per crear un conflicte inexistent

0
512
Imatge de membres de la plataforma Aturem Decret de Menjadors minuts abans d'intervenir al Ple VNG. Foto: Cedida

Durant la tarda d’aquest dilluns, 5 de novembre, el Ple VNG ha aprovat per unanimitat la moció presentada per la CUP, SOM VNG i el PSC Vilanova i la Geltrú, on es veuen reflectides les voluntats de la plataforma Aturem Decret Menjadors Vilanova i la Geltrú contra el nou projecte que prepara la Generalitat de Catalunya per a les escoles públiques.

Minuts abans del ple, la plataforma havia organitzat una concentració de pares i mares compromesos amb  amb l’aturada d’aquesta empresa que considera l’espai de menjador com a un espai complementari i no pas educatiu, el qual quedaria sotmès a la viabilitat econòmica i a la participació pública.

Tot i les condicions climatològiques adverses d’aquesta tarda,  més de mig centenar de persones s’han concentrat al pòrtic de l’Ajuntament per accedir després al Saló de Plens, on Xavier Castelló ha llegit el discurs de la plataforma.

Des d’Aturem asseguren sentir-se satisfets amb l’aprovació de la moció “perquè veiem que s’ha tirat endavant una qüestió de ciutat. A la gestió dels menjadors escolars de Vilanova i la Geltrú no hi ha problemes i aquest decret només serviria per crear un conflicte on no n’hi ha. Estem molt agraïts per la sensibilitat mostrada per tot el ple de la ciutat, fins i tot pel vot favorable d’Esquerra Republicana, partit de qui depèn la Conselleria d’Ensenyament a la Generalitat”, aclaria Castelló.

FER UN COMENTARI