El conseller Chakir El Homrani, en el darrer acte de campanya d’ERC a Vilanova i la Geltrú

Sota el lema “Va de llibertat”, els republicans també van comptar amb la presència del cap de llista del Jovent Republicà a Vilanova i la Geltrú Adrià Guevara, la candidata a les municipals LojainaMaftouh i el candidat del territori al Congrés dels Diputats Tomàs Àlvaro

0
215

Esquerra Republicana va tancar la campanya electoral per les eleccions Espanyoles a Vilanova i la Geltrú amb un acte al Centre Cívic La Sardana amb el conseller Chakir El Homrani. Sota el lema “Va de llibertat”, els republicans també van comptar amb la presència del cap de llista del Jovent Republicà a Vilanova i la Geltrú Adrià Guevara, la candidata a les municipals LojainaMaftouh i el candidat del territori al Congrés dels Diputats Tomàs Àlvaro.

Àlvaro va ser el primer en intervenir, i va voler posar èmfasi en la idea que “Esquerra Republicana hem de guanyar aquestes eleccions per evitar que Albert Rivera i Inés Arrimadas siguin ministres de la mà de Pedro Sánchez”, i per això va fer una crida a “omplir les urnes de vots republicans”.

La politòloga i treballadora social LojainaMaftouh, qui ocupa la novena posició en la llista d’ERC per les municipals a Vilanova i la Geltrú, també va apel·lar a la victòria republicana per canviar-ho tot. “En un estat amb polítics presos, músics presos i persones morint al Mar Mediterrani en aquestes eleccions ens hi juguem la llibertat”, afirmava.

Per la seva banda Guevara va reivindicar el vot com la millor arma, remarcant el paper dels municipis que, segons ell, “van ser claus en la proclamació de la República del 31 i tornaran a ser claus en la construcció de la futura República Catalana”. Pel cap de llista del Jovent Republicà “els joves han de ser una peça clau en el disseny de la ciutat i el país que volem” i, en aquesta línia, va destacar que “Esquerra Republicana és l’única de les 13 candidatures que es presenten a Vilanova i la Geltrú amb menors de 28 anys en potencial posicions de sortida”.

L’acte el va tancar el conseller de Benestar, Afers Socials i Famílies. El Homrani va recordar que “sense drets socials no hi ha drets polítics i civils” i, per defensar-los “només podem votar, votar i votar”. Per això, segons el conseller, “guanyar les eleccions espanyoles i les eleccions municipals no només és la voluntat sinó també l’obligació d’Esquerra Republicana”.

FER UN COMENTARI