Cs Vilanova i la Geltrú denuncia que l’alcaldessa no compleix les resolucions de la Junta Electoral

El portaveu de Cs en el municipi de Vilanova i la Geltrú recorda que "cada dia de la present legislatura s'ha incomplit la legalitat a Vilanova i la Geltrú"

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Francis Álvarez, ha criticat que l’alcaldessa del municipi i presidenta de l’AMI “no compleix amb les resolucions de la Junta Electoral, ja que manté els símbols partidistes en la façana de l’ajuntament”. El representant de Cs davant la Junta Electoral de Zona (JEZ) va presentar un escrit el dilluns 27 de novembre perquè l’ajuntament retirés la pancarta i l’estelada penjada de la balconada del Consistori, així com tota la simbologia partidista del nostre municipi.

Álvarez portaveu de Cs, ha argumentat que “la ciutat de Vilanova i la Geltrú és de tots els ciutadans”. I ha afegit que “cap partit es pot apropiar de les institucions en el seu propi benefici, marginant als quals no pensen com ells”.

La Junta electoral va respondre donant 24 h a l’Alcaldessa per retirar l”estelada’ i tota la simbologia partidista en edificis públics i als carrers de la localitat. A més l’alcaldessa de Vilanova ha contestat al Grup Municipal de Cs, mitjançant instància, que s’ha de retirar la bandera espanyola i la catalana de la balconada del Grup Municipal de Ciutadans, donant a entendre que les banderes que representen a tots els catalans són partidistes.