Convergents celebra el seu dia de la família i presenta el seu cap de llista per a Vilanova i la Geltrú

Esteve Bagué serà el número u pel nou partit de centre sobiranista de cara a les eleccions municipals del 26 de maig

El nou partit polític Convergents ha presentat durant aquest diumenge a Vilanova i la Geltrú, el seu cap de llista electoral local de cara a les eleccions de la primavera vinent.      L’acte, emmarcat en la celebració del dia de la família que ha organitzat la nova formació sobiranista a la capital del Garraf, ha comptat amb la presència i els parlaments del president del partit, Germà Gordó, Teresa Pitarch,  secretària general i candidata a l’alcaldia de la ciutat de Barcelona, Esteve Bagué, cap de llista vilanoví i president de la Federació de Nova Convergència al Gran Penedès, i Angel Giménez, número dos a la llista vilanovina i cap comarcal al Garraf.

Durant tot el matí, centenars de persones s’han acostat fins als estands del partit i a les diferents activitats realitzades a la Plaça de les Neus, que anaven des d’espectacles, sessions de Taichi i Kung-Fu, fins a tallers de pintures. Els convergents posaven  punt final a la jornada en un gran dinar celebrat al Foment Vilanoví que incloïa la lectura del manifest de la família.  

En declaracions exclusives a la Ciutat del Garraf,  el president del partit,  Germà Gordó, assegurava que ja són vint els militants afiliats al nou partit a Vilanova i la Geltrú i que sumen un total de cinquanta a la comarca del Garraf. En referent a la pregunta de si aniran en coalició amb qualsevol altre partit a les eleccions vinents, Gordó responia que s’està treballant i configurant les llistes amb l’objectiu de presentar-se com una única candidatura, Convergents.