Ciutadans (Cs) confirma a Oscar León com a candidat a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes

León afirma que el seu objectiu és que “Sant Pere de Ribes sigui un referent de modernitat, eficiència i sostenibilitat a la comarca del Garraf”

0
645
Imatge d'Óscar León. Cedida

La Direcció Nacional de Ciutadans (Cs) ha confirmat Oscar León com a candidat a la alcaldia de Sant Pere de Ribes per a les properes eleccions municipals. Óscar León és funcionari del Departament de Justícia de la Generalitat i Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia.

El candidat taronja ha destacat que “el seu objectiu és que Sant Pere de Ribes sigui un referent a la comarca del Garraf de modernitat, eficiència i sostenibilitat” I ha afegit que vol que Sant Pere de Ribes es converteixi en una “ciutat eficient” amb un tipus de desenvolupament urbà que sigui compatible amb les necessitats d’Institucions, empreses, i habitants, tant en el pla econòmic, com en el social i mediambiental.

El candidat ha assegurat que se sent compromès amb els 5.228 votants que van fer de Ciutadans la força política guanyadora en les últimes eleccions autonòmiques amb un 31,54% del total dels vots. “Em sento compromès amb els qui van fer possible un resultat històric a Sant Pere de Ribes, i amb la resta de veïns que creguin que no som la seva opció política”, ha manifestat el representant de la formació taronja. I ha agregat que des del seu partit treballarà “per a tots i per a totes, en un projecte inclusiu i bolcat a beneficiar la qualitat de vida dels nostres veïns”

Finalment l’alcaldable de Ciutadans ha manifestat que arriben a la política municipal “lliures de llastos, d’influències, de clientelismes i de casos de corrupció. Som lliures per a realitzar un projecte de govern il·lusionant, on la nostra prioritat seran els habitants del nostre municipi.”

FER UN COMENTARI