Ciutadans (Cs) confirma a Erika Quintero com a candidata per les eleccions municipals del maig a Vilanova i la Geltrú

Quintero afirma que "Vilanova necessita un canvi, una regeneració política i sobretot, tornar a brillar com a capital de comarca que som"

Imatge d'Erika Quintero. Foto: Cs Vilanova i la G.

 Cs Vilanova comunica que la Direcció nacional del partit ha confirmat a la Sra. Erika Quintero com a candidata per les pròximes eleccions municipals que es celebraran al maig 2019.

Erika Quintero, casada i amb dos fills, advocada en exercici des de l’any 2007, és la responsable de política municipal de Cs Vilanova i afirma que ve “amb molta força per aconseguir el canvi real a Vilanova i la Geltrú”.

Així mateix ha expressat que “és necessari aconseguir una gran mobilització en les eleccions municipals i, que si els 9.931 vilanovins que van dipositar la seva confiança en Cs en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya es reafirmen i tornen a votar a Cs, el seu vot pot decidir el canvi que tant es necessita a Vilanova”.

Finalment, ha manifestat que “som conscients que treballem pels ciutadans i per a la ciutat, circumstància que sembla que han oblidat altres formacions polítiques”.