Canyelles inicia un nou procés de Pressupost Participatiu

Cicle de trobades de treball amb les diferents entitats i col·lectius per recollir propostes i establir les prioritats del pressupost municipal del 2019

0
351
Imatge de l'alcaldessa Rosa Huguet explicant els pressupostos participatius. Foto: Aj. Canyelles.

L’Ajuntament de Canyelles ha posat en marxa, per vuitè any consecutiu, un procés de participació ciutadana per elaborar el Pressupost Municipal. Com a institució oberta, que treballa amb les entitats, associacions i veïns i veïnes del municipi, l’equip de govern liderat per Rosa Huguet, vol implicar tots els col·lectius en la gestió municipal.

Els convida a proposar projectes i a expressar quines són les principals necessitats que té el municipi i a les quals l’Ajuntament hauria de destinar inversions reals en el Pressupost Municipal per al 2019.I en aquesta línia, s’ha obert un cicle de trobades i reunions amb les diverses entitats i col·lectius per poder posar sobre la taula l’acció de govern, els principals projectes en què es treballa i per recollir les aportacions ciutadanes. Una d’aquestes primeres sessions de treball ha tingut lloc aquest divendres 28 de setembre.

L’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha explicat algunes dels projectes en què s’hi està treballant com el futur Centre de Dia, la ciutat esportiva i el nou Pavelló, els processos urbanístics, la millora i manteniment del serveis, l’ampliació de la dotació destinada a la despesa social…

La prioritat del govern és que els diners públics es destinin a serveis i projectes que beneficiïn tots els ciutadans, especialment a aquelles persones que en tinguin més necessitat o bé a aquelles obres i infraestructures que més servei puguin oferir.

FER UN COMENTARI