Ariadna Llorens: “No em tornaré a presentar a les Eleccions Municipals del 2019”

La regidora de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha anunciat la seva retirada de la política municipal després de més de quinze anys.

0
656

En declaracions a La Ciutat del Garraf, l’ exregidora del grup municipal Convergència i Unió i actual regidora no adscrita, anunciava la seva retirada de la política municipal de cara a les properes eleccions del 2019. La regidora municipal considera que el seu cicle ja ha acabat i és per això que ha pres la decisió de no tornar-se a presentar a cap llista municipal, tot i que confessa haver rebut propostes per convertir-se en la cap de llista d’un partit de cara a la següent convocatòria.

Ariadna Llorens començava la seva trajectòria municipal el 2003, ocupant la tercera posició de la llista del grup CiU amb d’Esteve Orriols al capdavant. Des d’aquell any i ininterrompudament,  ha estat regidora de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ocupant sempre la tercera posició a les llistes del seu Partit, inclosos els dos darrers  períodes on CiU s’ha presentat amb la candidatura de Neus Lloveras com a cap de llista.

L’any passat, Llorens, prenia una de les decisions més difícils del què ha sigut la seva trajectòria política i abandonava el grup municipal de CiU. Ariadna Llorens i el seu company de partit, David Montes, passaven a formar part de l’oposició com a regidors no adscrits. Cal recordar que Ariadna Llorens va ser consellera del Consell Comarcal per CiU des de 2007 fins el 2015.

Llorens assegura que la decisió de no presentar-se és irrevocable i que ara té nous reptes professionals que afronta amb il·lusió. És doctora en Enginyeria Industrial per la UPC, centre del qual n’és professora des de fa més de quinze anys i entre les seves titulacions, també s’hi troba un Màster en Business & Administration cursat a la prestigiosa Universitat ESADE.

En referència al trencament del pacte municipal CiU-PDeCat i el PSC Vilanova, considera que s’ha fet tard i malament i no només això, sinó que considera que s’està posant en perill el desenvolupament de la ciutat i és una decisió presa des de la frivolitat per part del grup municipal que encapçala Neus Lloveras. Afirma que amb quatre regidors no es pot tirar endavant una ciutat com Vilanova i la Geltrú i que es necessita el consens de tots els representants dels partits de l’Ajuntament, ja que serà el més responsable per fer de Vilanova la ciutat amb projecció que tots volem.

FER UN COMENTARI