Triple Or per al vilanoví Joan Font i Ignacio Ávila al Campionat d’Espanya de Ciclisme Adaptat

El tàndem format pels catalans s'ha endut les tres medalles en Persecució, Quilòmetre i Velocitat

0
515
Imatge de Joan Font i Ignacio Ávila amb les medalles d'or. Foto: Instagram de Joan Font

Durant el primer cap de setmana de març, el Velòdrom de Galapagar, a Madrid, ha estat la seu del Campionat d’Espanya de Ciclisme Adaptat, lloc on s’han congregat els millors ciclistes nacionals d’aquesta modalitat.

El ciclista vilanoví Joan Font i el seu company de tàndem, Ignacio Ávila, s’han tornat a proclamar, per segon cop consecutiu, campions d’Espanya en pista de les proves de persecució, quilòmetre i velocitat, després que ja ho fessin l’any passat. Els catalans només han necessitat d’un cap de setmana per revalidar els tres títols i ho feien en persecució el divendres, en quilometre el dissabte i en velocitat el diumenge.

Així doncs, el tàndem Ávila-Font s’ha tornat a alçar  en la part més alta d’un podi que ha deixat en segona posició a Octavio Gilabert i Eloy Teruel, i en el bronze a David Casinos i Mikel Montoro.

De cara a les properes fites internacionals dels corredors, tornaran a estar presents al Campionat del Món de Pista que enguany  se celebrarà a Apeldoorn,  Holanda, entre el 14 i el 17 de març, mentre que continuen amb la seva preparació per als Jocs Paralímpics de Tokyo del 2020, després que ja participessin en els de 2016 a Rio de Janeiro i s’enduguessin la plata en la prova de fons de carrera.

FER UN COMENTARI