Sitges inicia les obres de construcció del nou camp esportiu

L'equipament, ubicat a la zona de Pins Vens, acollirà les diverses seccions del Club Rugby Sitges

Imatge de l'indret on anirà el nou camp. Foto: Aj. Sitges

Les màquines han començat a treballar aquests dies en les obres de construcció del nou camp esportiu polivalent de Pins Vens, un equipament situat al costat de l’actual camp de futbol municipal Nou Pins Vens que acollirà el Club Rugby Sitges.

Els treballs, que tindran un cost de 3,8 milions d’euros, se centren en aquesta primera fase en el tancament del perímetre d’obres i l’inici del moviment de terres. Segons les previsions amb les quals treballa el consistori, les obres tindran una durada aproximada d’un any, de manera que l’equipament començaria a funcionar a ple rendiment el mes de setembre del 2020, quan ja acolliria els primers entrenaments.

El camp comptarà amb tots els requisits necessaris per al seu ús poliesportiu: una pista de gespa artificial, 6 vestidors col•lectius, graderies per al públic, un gimnàs, espai per a ubicar-hi una seu social, un bar-cafeteria i un aparcament. Tot plegat convertirà aquest nou equipament municipal en el camp esportiu més gran de Sitges.

Segons el regidor d’Esports, Jaume Monasterio, el nou camp polivalent de Pins Vens “resoldrà definitivament el problema de provisionalitat en el que es trobava el Club de Rugbi”. L’estrena del nou camp permetrà aquest club, que té una història a Sitges que es remunta a l’any 1989, traslladar-se definitivament des de la seva ubicació actual al barri de La Plana-Santa Bàrbara.

Així, la nova gespa de Pins Vens acollirà la propera temporada els més de 400 jugadors de rugbi que hi ha a Sitges, una xifra que comprèn les diferents categories i edats, des dels infants de l’escola fins els sèniors i els juvenils, tant d’homes com de dones.

Amb la construcció d’aquest nou camp, l’àrea de Pins Vens avança en l’objectiu de convertir-se en un eix central dels equipaments esportius municipals.